"No good business was ever started by drinking water"

Wie wij zijn & wat wij willen betekenen

We kunnen, noch willen, ons positioneren als doorwinterde connaisseurs met jarenlange ervaring gezien wij beide nog maar in onze mid-twenties zijn. Wie zijn wij dan wel? 

Twee nieuwsgierige ondernemers in hun kinderschoenen die enkele jaren geleden hun hart verloren zijn in de Marche. 

Uit nieuwsgierigheid naar het wijnlandschap en de wilskracht om dit project te laten slagen stellen wij jullie graag Solevinia voor. 

We gaan zelf op zoek naar wijnen uit de Marche waarvan wij vinden dat ze hier geproefd moeten worden. Bij deze keuze is prijs-kwaliteit de belangrijkste factor, maar ook het verhaal, de authenticiteit en productkennis van het wijnhuis. We kopen onze wijn rechtstreeks in Italië om de prijzen hier zo eerlijk mogelijk te kunnen zetten en om de lokale wijnboeren maximaal te kunnen steunen.

In ons wijnaanbod creërden we vier segmenten: Oerdegelijk, Fancy, Exclusief en Fiesta. Voor ieder wat wils is onze bedoeling.

  • Oerdegelijk: Een lekkere, kwaliteitsvolle maar vooral oerdegelijke wijn onder 10 euro.
  • Fancy:  Af en toe mag het ook nét dat ietsje meer zijn. Onder deze categorie willen wij jullie laten proeven van onze fancy wijnen.
  • Exclusief: Dit zijn de meest unieke wijnen in ons assortiment. Denk hierbij aan beperktere oplages, langere rijpingstijden op eik,  de aller beste druiven,… en dit proef je. Een ware beleving.
  • Fiesta: Het leven is er om te vieren, hoe meer momenten hoe liever we het hebben. In dit assortiment laten we je kennismaken met onze Spumantes.

 Dit is waar we starten, maar clear phone casesel baron rojodesigner phone cases wij kunnen jullie een ding beloven: wij hebben heel veel zin om hier meer van te maken!

💌 Voor alle vragen, opmerkingen, tips kan je ons gewoon aanschrijven via onderstaand formulier 💌